Coronavirus verstoort opening Legoland New York

De opening van een gloednieuw Legoland-park in New York wordt door de coronaproblematiek uitgesteld tot 2021. Die beslissing werd onlangs door het park bekendgemaakt. New York wordt momenteel enorm getroffen door het virus en het zou niet verantwoord zijn om het park te openen tijdens deze lente.

 

In New York werd de laatste maanden enorm hard gewerkt aan het gloednieuw Legoland pretpark dat deze lente de deuren zou openen. Maar doordat het coronavirus ongenaakbaar hard toeslaat in de VS, en zeker in New York, heeft men de beslissing moeten nemen om de opening uit te stellen. Het park koos hierbij niet voor een klein uitstel, maar meteen voor een jaar uitstel. Het park zal nu in de loop van 2021 geopend worden.

Enkele van de attracties in het park worden Ninjago The Ride, een interactieve darkride waarin je met je handen als een kung-fu-master doelen moet verslaan, maar er zal ook een typische kasteelzone terug te vinden zijn met twee achtbanen. The Dragon wordt een achtbaan met darkride-gedeelte en kleiner wordt het broertje Dragon’s Apprentice. Verder vind je hier een Magic Bikes-attractie en pull up-torentjes. In een piratenzone zal er een Splash Battle en een Jet ski-attractie komen en uiteraard zal je heel wat miniatuurgebouwen kunnen ontdekken in het park.

 

 

Bron en foto: Legoland New York