Legoland New york opent de deuren in 2020

Afgelopen zomer kwamen de eerste plannen voor een Legoland Park in New York al naar buiten, maar het bleef afwachten of het park er ook daadwerkelijk zou komen. Sindsdien werden de nodige bouwaanvragen ingediend en onlangs kondigde de Chief Executive Officer van Merlin Entertainments, Nick Varney, aan dat het park zal openen in 2020.

 

De plannen die in de zomer naar buiten kwamen voor een nieuw Legoland park worden nu concreet. New York zal in 2020 haar eigen Legoland park krijgen. Dit wordt het derde Amerikaanse Legoland park na Florida en California.

Het park zal gelijkaardig worden aan de andere Legoland  parken. Men zal het park kunnen bezoeken van 1 april tot 1 november, wat betekend dat het geen jaarrond opening zal kennen. Naast het park zal een hotel gebouwd worden met 250 kamers.

Over de attracties werd momenteel nog niet veel verteld, al zal er een achtbaan gebouwd worden door Zierer, die de naam Dragon zal dragen.

 

 

Bron en foto: Legoland New York