Disneyland Anaheim maakt openingsdatum Avengers Campus bekend

Disneyland Anaheim kon eindelijk bekendmaken wanneer haar Avengers Campus-gebied kan openen. Oorspronkelijk gezien zou dat al in 2020 moeten gebeurd zijn, maar door het coronavirus en de sluiting van de parken moest dit uitgesteld worden. Nu maakte het park bekend dat de opening plaats zal vinden op 4 juni 2021.

 

In Disneyland Anaheim zal, na lang wachten, op 4 juni het themagebied Avengers Campus geopend worden. Normaal gezien moest dit al open zijn sinds 2020, maar door het coronavirus moest het park lang de poorten gesloten houden en werd deze opening uitgesteld. De parken van het resort kunnen heropenen op 30 april, na een maandenlange sluiting die voor een verlies van 2.6 miljard dollar zorgde.

 

 

Het gebied

In dit gebied zal alles in het teken staan van de superhelden van Marvel. Men zal op zoek gaan naar nieuwe superhelden, de zogenaamde Avengers. Zij zullen hier gerekruteerd en opgeleid worden. Elke locatie van dit gebied draagt dan ook de naam van één van de Avengers. Aan hun hoofdkwartier zullen de superhelden de mensen begroeten. Al zijn ze wel op hun hoede, want de schurk Taskmaster zou een inbraak beramen.

 

 

Spider-Man darkride

De hoofdattractie van het gebied wordt Web Slingers: A Spider-Man Adventure. In deze darkride moet je de superheld helpen om kleine robots in de vorm van spinnen te verslaan. 

 

Ook Disneyland Paris werkt aan gelijkaardig themagebied

Ook het Studio’s park van het Walt Disney Resort in Parijs is momenteel bezig met de bouw van een gelijkaardig themagebied. In dit gebied zal dezelfde darkride komen, waardoor we ook een beetje een blik op de toekomst van dit park kregen. Verder wordt in Parijs de achtbaan Rock & Roller Coaster in een nieuw jasje gestopt. Het thema wordt de superheld Iron Man.

 

Bron en foto’s: Disney, Marvel