KMG zet innovatief reuzenrad in catalogus

Het Nederlandse bedrijf KMG heeft een innovatief reuzenrad toegevoegd aan haar assortiment. Het gaat om een reuzenrad dat gemakkelijk verplaatst en opgebouwd kan worden en daarnaast zal er geen kraan nodig zijn om het gevaarte op te bouwen.

 

KMG heeft een nieuw reuzenrad ontwikkeld dat makkelijker te transporteren moet zijn. Het reuzenrad is te herkennen aan zijn atypische spakenconstructie, maar dit zal er voor zorgen dat er geen kraan nodig is om de attractie op te bouwen.

Het model komt in drie groottes op de markt. Het gaat om een 31 meter hoge versie, die alleen 2 semi-trailers zal nodig hebben om verplaatst te kunnen worden. Er komt ook een versie van 46 meter hoog die 7 semi-trailers nodig heeft om verplaatst te kunnen worden. De grootste versie wordt maar liefst 70 meter hoog en zal vervoerd worden met 9 semi-trailers.

Daarmee wordt het reuzenrad niet alleen gemakkelijk om te transporteren en op te bouwen, maar het worden meteen ook een van de grootste transportabele reuzenraden ter wereld. Met de hoogte van 70 meter is dit namelijk maar 2 meter lager dan het wereldrecord van 72 meter. KMG geeft aan dat de attractie ook aangekocht kan worden als parkmodel.

 

 

Bron: KMG