Frühjahrssend Münster pakt uit met Jetlag, Infinity & Aeronaut!

De voorjaarskermis van de Duitse stad Münster vindt dit jaar plaats van 14 maart tot en met 22 maart 2020. Heel wat attracties zullen afzakken naar de Frühjahrssend waaronder 16 van het type grootvermaak. De kermis is gelegen op de Schlossplatz.

 

OPGELET: KERMIS GEANNULEERD!

 

Blikvangers dit jaar zijn de Jetlag van Weber, dit is een Remix van de Britse fabrikant Tivoli. Ook de 65 meter hoge Infinity van de Nederlandse exploitant Hoefnagels is van de partij, dit is een Inversion 24 van de Nederlandse fabrikant KMG. Alweer een blikvanger en van de Nederlandse exploitant Hoefnagels is de 80 meter hoge Aeronaut, een Star Flyer van Funtime die vorig jaar in première ging op de Cranger Kirmes van Herne.

Achtbaanfans kunnen terecht in de familiecoaster Feuer & Eis van Barth. Andere leuke attracties zijn de Disco Jet van Heitmann, de Break Dance No. 2 van Bonner en de Shake & Roll van Schäfer. Ook de Voodoo Jumper van Schäfer en de Chaos Airport van Haberkorn zijn van de partij.

De volledige attractielijst van het grootvermaak kan u hieronder terugvinden.

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Autoscooter “Formule 1” – Heitmann
Autoscooter “Highway N°1” – Schneider
Disco – Jet – Heitmann
Break Dance No. 2 – Bonner
Shake & Roll – Schäfer
Aeronaut – Hoefnagels (NL)
Infinity – Hoefnagels (NL)
Feuer & Eis – Barth
Chaos Airport – Haberkorn
Live Adventure 360 – Strothenke
Wellenflug – Wendler
City Skyliner – Schneider
Geister Villa – Sipkema (NL)
Jetlag – Weber
Alcatraz – Sturm
Voodoo Jumper – Schäfer

 

 

 

Bronnen: Kermisforum.nl, Kirmesforum.de, kirmesplaetze-2019.jimdofree.com