Opknapbeurt voor ingang Walibi Village bij Walibi Holland

Walibi Holland zet de vernieuwing van het park dit jaar verder. Het park knapte de ingang van Walibi Village op. De metamorfose ligt in de lijn van eerdere werken onder de noemer Festivalisation. Eerder deze winter kregen we al een voorsmaakje van de upgrade van de Speed Zone.

 

Walibi Holland deelde nieuwe foto’s op sociale media. Onderwerp was dit keer Walibi Village, de overnachtingsmogelijkheid van het park. De ingang werd volledig onder handen genomen. De stijl ligt in dezelfde lijn als de eerder vernieuwde maintreet van het park. Denk aan felle kleuren en slogans.

Walibi Village is een bungalowpark gelegen achter de achtbaan Speed of Sound. Het heeft 142 huisjes voor 4, 7, 8 of 16 personen. Andere faciliteiten zijn een restaurant, een lounge, een zwembad en een shop.

 

Met de renovatie van de ingang van het bungalowpark zet het park haar Festivalisation-project verder. Dit heeft als doel een verandering van de uitstraling in het park. Hierbij heeft Walibi zich laten inspireren door de stijl van verschillende grote steden en festivals. De eerste zone die onder handen genomen werd was de mainstreet, de ingangszone van het park. Vorig jaar volgde Wilderness met de achtbaan Untamed. Eerder deze winter werd ook al de Speed Zone onder handen genomen, waar attracties zoals Goliath, G-Force en Space Shot zijn gelegen.

 

Walibi Holland opent opnieuw de deuren op 4 april.

 

 

Bron en foto’s: Walibi Holland