Energylandia blijft verder investeren

Het Poolse pretpark Energylandia blijft vriend en vijand verrassen. Naast het nieuwe themagebied met verschillende attracties knapt men ook andere delen van het park op en voegen ze nieuwe thematisatie toe bij bestaande attracties.

 

Onlangs deelde het park onderstaande foto’s op hun Facebook pagina waarbij ze tonen dat ze ook de rest van het park niet vergeten. Naast de gigantische bouwwerf voor het nieuwe themagedeelte met de indrukwekkende achtbaan Abyssys voegt men ook nieuwe thematisatie toe bij Anaconda. Deze Spill Water van Intamin kreeg een gloednieuw station die de attractie de broodnodige thematisatie geeft.

 

Daarnaast kreeg ook de attractie Apocalypto een nieuw thematisch jasje. Deze thrillride van Fabbri Group is al een tijdje te vinden in het park, maar ook deze attractie krijgt de nodige aandacht dit jaar

 

Ook de groendienst heeft de afgelopen dagen heel wat werk verricht om het park klaar te maken voor de opening. Eerder deze maand werden ook reeds de achtbaantreintjes van Abyssys voorgesteld en kwamen we te weten dat er nog een derde achtbaan ligt in het park om gebouwd te worden.

Voorlopig is de openingsdatum van het park nog steeds 4 april, maar voor de laatste updates kan je natuurlijk steeds terecht op onze live blog.

 

Bron: Facebook Energylandia