Conny-Land geeft achtbaan Cobralino een nieuwe voorkant

Het Zwitserse pretpark Conny-Land is bezig met haar recentste achtbaan te decoreren. Dit is te zien op foto’s die het park plaatste op haar Facebookpagina. De voorkant van de achtbaantrein ziet er alvast heel erg mooi uit.

 

Zwitsersland heeft helaas erg weinig pretparken, maar wie Conny-Land kent, kent dit park ongetwijfeld door haar spectaculaire, unieke en bijzondere achtbaan Cobra. Deze werd gebouwd door de al even bijzonder en even geniale als bizarre Russische fabrikant Pax Company. Cobra is de enige achtbaan in de wereld die de indrukwekkende Scorpion Tail inversie bevat.

 

Om ook een instap rollercoaster te voorzien voor de allerkleinste opende Conny-Land in 2017 een miniachtbaan met Cobralino. En die mini mag je gerust letterlijk noemen, want volwassenen, zelfs tieners en lagereschoolkinderen kunnen een ritje in deze achtbaan vergeten. Want hier passen echt alleen de allerkleinste kinderen in helaas.

Drie jaar na de opening van de achtbaan heeft het park besloten de achtbaan grondig te gaan decoreren. Momenteel wordt er gewerkt aan een grote slang, een cobra, die bij de achtbaan zal komen te staan. Op de Facebookpagina van het park werden al heel wat foto’s gedeeld van de vernieuwingswerken. Het resultaat ziet er alvast heel erg mooi uit.

Het was de Duitse fabrikant Gerstlauer Amusement Rides die instond voor de bouw van de zogenaamde Kiddy Racer. Tussen 2014 en 2017 was het model zeer populair want toen opende er wel 10 rollercoastertjes van dit type in pretparken gelegen in Oostenrijk, Polen, Zwitserland maar voornamelijk Duitsland.

 

Foto’s: Conny-Land