Nieuw voor België: Space Riders van Hayen en Vanderdonckt

Op de carnavalskermis van Leuven is er een nieuwe thrillride in Première gegaan. Het gaat om een Tripride die tot Space Riders gedoopt is. Het zijn de exploitanten Gregory Hayen en Melina Vanderdonckt die de attractie hebben aangekocht.

 

België heeft er weer een nieuwe attractie bij. Deze keer gaat het om een Tripride die gebouwd werd door de Tsjechische fabrikant Killian Attractions. De attractie werd gedoopt tot Space Riders en is in handen van de exploitanten Gregory Hayen en Melina Vanderdonckt.

De attractie ging in première op de kermis van Leuven. Het is niet de eerste attractie voor deze exploitanten. Ze bezitten al een andere Tripride die ook Space Riders heet. Wij wensen Gregory en Melina alvast heel erg veel succes met hun nieuwe zaak.

Foto’s: Kermisland (Gregory en Bart)