Rulantica sluit dan toch, seizoensopening Europa-Park onzeker

Ondanks eerdere berichtgevingen sluit Rulantica dan toch. Eerder liet het waterpark nog weten dat het een extra veilige plaats was wegens het gebruik van chloor en dat het daarom geopend bleef. Maar de Duitse autoriteiten beslisten ondertussen dat het waterpark toch gesloten moet worden. Ook de seizoensopening van Europa-Park op 28 maart is onzeker.

 

Met het oog op de dynamische ontwikkeling inzake het coronavirus heeft de familie Mack, in nauwe afstemming met de verantwoordelijke overheden, besloten voorbereidingen te treffen om Waterwereld Rulantica vanaf 16 maart 2020 tijdelijk te sluiten.

De beslissing om tot sluiting over te gaan was niet makkelijk voor de eigenaarsfamilie, maar veiligheid en gezondheid van de gasten hebben nog steeds de hoogste prioriteit. Dit uitgangspunt is voor de familie Mack zeer belangrijk gezien de verantwoordelijkheid tegenover bezoekers, medewerkers en hun gezinnen.

Voor gasten die al tickets voor Rulantica hebben, eventueel in combinatie met een hotelverblijf, bestaan flexibele omboekingsregelingen.

Op dit moment is Europa-Park ook in overleg met de overheden inzake de start van het seizoen op 28 maart. Een update hierover zal komende week gegeven worden. De familie Mack vraagt haar bezoekers om begrip in deze moeilijke tijden en hoopt haar fans snel weer in Rulantica en Europa-Park te mogen begroeten.

 

Bron: Europa-Park