Track nieuwe achtbaan Hersheypark compleet

Bij het Amerikaanse pretpark Hersheypark kon men onlangs klinken op het plaatsten van het allerlaatste trackdeel van de nieuwe achtbaan Candymonium. Deze achtbaan zal de grote blikvanger zijn in het nieuwe themagebied Chocolat Town.

 

In Hersheypark is de bouw van de nieuwe achtbaan Candymonium in een nieuwe fase beland, het laatste trackdeel werd geplaatst. Dit betekend dat we weldra de eerste testritten zullen mogen verwachten, want onlangs werden de treintjes al geleverd. De nieuwe achtbaan zal de grote blikvanger worden van het nieuwe themagebied Chocolat Town dat meteen ook de nieuwe ingang van het park zal vormen.

 

 

Candymonium

Candymonium wordt met een hoogte van 64 meter, een snelheid van 122,3 km/h en een lengte van 1413,1 meter de hoogste, snelste en langste achtbaan in het park. Tijdens de rit razen de treinen over onder andere zeven airtimeheuvels, een 123° Hammerhead bocht na de eerste Camelback en een grote bocht rond de iconische Kisses fontein van het park. De achtbaan wordt gebouwd door B&M.

Voor het thema van de nieuwe achtbaan is het park terug naar zijn roots gegaan. Zo zullen de drie treinen op de baan elks gethematiseerd zijn naar een ander snoepje uit de line-up van Hershey: de Hershey’s Kisses, Reese’s Peanut Butter Cups en Twizzlers.

 

 

Meer updates kunt u hier vinden.

 

 

Bron en foto’s: Hersheypark