Papéa Parc kondigt nieuwigheden voor het nieuwe seizoen aan

Het Franse pretpark Papéa Parc maakte haar nieuwigheden voor dit jaar bekend. Het park zal uitbreiden met een nieuwe speeltuin voor de kleinste bezoeker, een nieuwe show en een nieuwe attractie. Deze nieuwe attractie wordt een ballonmolen, opnieuw bedoeld voor het jonge publiek.

 

Papéa Parc is al enkele jaren haar attractieaanbod stevig aan het uitbreiden, zo opende men in 2015 de Disco Apache, in 2016 de frisbee Cycloon, in 2017 de Mini Apollo attractie Le Crazy Motors, in 2018 trapbootjes en vorig jaar een tractorritje.

Dit jaar opent het park de nieuwe speeltuin Les Aventures de Papeo voor de jongste bezoekers en als attractie een Ballonmolen gebouwd door SBF Visa. Deze laatste krijgt de naam Le Montgolfiéres.

 

Een vergelijkbare attractie

 

Verder zal het park een nieuwe show krijgen met Fantasticirqeu.

 

Bron en foto: Papéa Parc