Papéa Parc kondigt nieuwigheden 2018 aan

Het Franse pretpark Papéa Parc, niet ver gelegen van Le Mans, kondigde haar nieuwigheden aan voor dit jaar. Het parkje met een familiaal karakter zal binnenkort trapbootjes op de vijver een compleet nieuwe parkshow aanbieden.

 

Het Franse pretpark Papéa Parc is gelegen in Lieu-Dit Neptune, niet ver van Le Mans in Frankrijk. Het park richt zich met haar attracties voornamelijk op gezinnen met kinderen, maar kan ook de tieners wel bekoren. Zo opende het park in 2015 nog een Disko van Zamperla, genaamd Apache, en in 2016 met Le Cyclon een Discovery Revolution. Vorig jaar opende dan weer een Mini Apollo attractie van Technical Park met Les Crazy Motors.

 

 

Voor dit jaar is de nieuwe attractie iets bescheidener. Er worden namelijk trapbootjes geplaatst op de vijver van het park, welke de naam Bateaux à Pédales krijgen. Verder zal er een nieuwe circusshow plaatsvinden in het park met Le Grande Spectacle. Hierin zullen zes artiesten de bezoekers entertainen. In de show zullen een danseres, een komiek, drie acrobaten en een jongleur het beste van zichzelf geven.

 

Bron en foto’s: Papéa Parc