Papéa Parc opent nieuwe attractie met Les Crazy Motors

Papéa Parc is een bescheiden pretpark gelegen in de buurt van Le Mans, Frankrijk. In het park vinden we heel wat familie attracties terug, maar ook enkele thrillrides. Aan het aanbod Thrillrides werden de laatste jaren nog een Disk’O van Zamperla, genaamd Apache toegevoegd en een Discovery Revolution van Zamperla , genaamd Le Cycloon.

 

Nadat het park in 2015 een Disk’O opende en in 2016 een Discovery Revolution van Zamperla, opent het Franse park dit jaar opnieuw een nieuwe attractie. Ditmaal werd gekozen voor een familievriendelijke attractie.

Les Crazy Motors wordt een attractie gebouwd door de Italiaanse fabrikant Technical Park. Het attractietype is een Mini Apollo. Dit type attractie opende ook vorig jaar in Tripsdrill onder de naam Heißer Ofen. Het lijkt een populair attractietype te worden, want ook Dennlys Parc opende in 2016 een exemplaar met Le Motorider.

 

 

De Mini Apollo heeft acht karretjes en biedt plaats aan 16 personen. De attractie draait in het rond, wanneer je de armen omhoog wil laten bewegen moet je de gashendel gebruiken van de motorfiets.

Bron en foto: Papéa Parc