Tier- und Freizeitpark Thüle breidt Njordland zone uit

In 2018 opende het Duitse park Tier – und Freizeitpark Thüle een nieuwe themazone met Njordland. Deze zone staat volledig in het teken van de Noorse Vikingen. Dit jaar zal de zone uitgebreid worden met een waterspeeltuin.

 

Wie verkoeling wil op warme dagen zal dit jaar in Tier- und Freizeitpark Thüle terecht kunnen in een nieuwe waterspeeltuin. Deze speelplaats krijgt een plekje in het Vikinggebied Njordland, dat opende in 2018. De speelplaats krijgt meerdere waterspellen zoals een waterval waarbij je zelf het water moet doen vloeien.

 

Njordland staat volledig in een Noors thema, waarbij typische Viking elementen naar voor komen. Het grootste gebouw in de zone herbergt een grote glijbaan. Verder vind je hier heel wat speeltuigen en een reuzengrote schommel. Ook kan je hier heel wat diertjes begroeten zoals een doorloopweide met geitjes en ezeltjes.

 

Bron en foto: Tier – und Freizeitpark Thüle, Bob Van Dyck