Karls Erlebnis-Dorf Elstal krijgt er een achtbaan bij

Het Duitse pretpark Karls Erlebnis-Dorf Elstal opende dit jaar nog maar twee nieuwe indoorgebieden, maar kijkt al vooruit naar volgend jaar. In 2021 opent het park namelijk een gloednieuwe achtbaan in de vorm van een Big Apple, of in dit geval een Big Strawberry.

 

Karls Erlebnis-Dorf Elstal opent in 2021 een gloednieuwe achtbaan. Na de grotere achtbaan K2 wordt ditmaal een kinderachtbaan met de Big Apple/Wacky Worm lay-out gebouwd door het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group.

De nieuwe achtbaan zal de naam Erdbeer Raupenbahn krijgen. Vrij vertaald betekent dit: Aardbeien Rupsbaan. Een toepasselijke naam als je weet dat de groep ooit ontstond uit een aardbeikwekerij en confituurproducent is.

 

 

Het park investeert de laatste jaren enorm veel. Buiten de K2 coaster opende het park dit jaar al de indoorgebieden Marmeladen-Land en Gummibeerchenland. Ook andere parken van de groep maakten tijdens de afgelopen jaren al verschillende investeringen.

 

Bron en foto: Karls