Karls Erlebnis-Dorf Elstal opende nieuw indoor gebied

Het Duitse pretpark Karls Erlebnis-Dorf Elstal bij Berlijn opende onlangs een nieuwe indoor gebied genaamd “Gummibeerchenland”. Dit nieuwe gebied bevat verschillende nieuwe attracties die vooral gericht zijn op jonge bezoekers.

 

Nadat Karls Erlebnis-Dorf Elstal eerder dit jaar reeds hun eerste achtbaan opende van ABC-rides vond op 1 december de opening plaats van een nieuw indoor gebied. Het middelpunt van de hal is een gummibeer fabriek, waar echte snoepjes gemaakt worden. Daarnaast zijn er natuurlijk heel wat attracties te vinden waaronder een mini vrijeval toren, een draaimolen en autoscooters.

Volgens Robert Dahl, eigenaar van het pretpark, is deze indoorhal het gevolg van het grote succes van Kartoffelchips-erlebniswelt en hun gummibeersnoepjes met aardbeismaak. Met het circusinterieur en een nostalgische kermislook zal deze uitbreiding zich vooral richten op de jongste leden van het gezin.

Ook voor volgend jaar zal men uitpakken met een grote nieuwigheid in de vorm van een nieuw themagebied met meerde waterattracties.

 

 

Bron: Karls Erlebnis-Dorf