Het Spaanse water- en pretpark Isla Magica krijgt er een attractie bij

Het Spaanse pret- en waterpark Isla Mágica zal dit jaar uitbreiden met een waterattractie van het type Watermania, gebouwd door de Italiaanse fabrikant Zamperla. Deze attractie zal op warme dagen zorgen voor heerlijke verkoeling.

 

Het Spaanse attractiepark Isla Mágica breidt dit jaar uit met een nieuwe waterattractie. Los Canones wordt een zogenaamde Watermania-attractie van de Italiaanse fabrikant Zamperla. Eigenlijk is het een Italiaanse variant op de Twist & Splash die Mack Rides bouwt.

 

 

Bij dit type attractie nemen bezoekers plaats in een rond bootje met waterpistolen. De bootjes kunnen ronddraaien, net als de schijf waarop ze staan. Bij het begin van de rit stijgt het waterniveau in het bassin en kan je elkaar volledig nat spuiten.

Vorig jaar opende het park nog een nieuw themagebied voor kinderen met Isla Calavera. Hier kunnen ze klimmen op de klimberg El Desfiladero of afkoeling zoeken in de mini Log Flume Los Náufragos.

 

Bron en foto: Isla Magica