Freizeit-Land Geiselwind kondigt nogmaals attractie aan voor nieuwe zone

Het Duitse pretpark Freizeit-Land Geiselwind blijft ons verbazen met het aankondigen van nieuwigheden. We weten al dat het park een nieuwe kinderzone opent met Tuki’s verrückte Farm. Net wanneer we dachten dat het park alle attracties voor deze zone ondertussen bekendgemaakt had, kwam er opnieuw eentje bij.

 

Tuki’s verrückte Farm wordt een kinderzone met boerderijthema. Deze zone zal tal van nieuwe attracties krijgen, een indoorspeelhal en buitenspeeltuin. Onlangs kwamen we al te weten dat men hier de attracties Häschen Hüpf en Ponyhof zal openen. Ondertussen maakte het park nog bekend dat de speeltuin de naam Bauernhof-Spielplatz zal dragen en deelde men een concepttekening. Verder maakte het park nog een derde mechanische attractie bekend. Die verrückte Bauernhoffahrt wordt een treinritje in de nieuwe zone. Ook in deze zone zal men op zoek kunnen gaan naar edelstenen die je zelf uit het water moet vissen, de attractie krijgt de naam Juwelen Waschen.

 

Behalve in de nieuwe boerderijzone, wordt ook geïnvesteerd in de piratenzone. Het park kondigde al aan dat hier een nieuw schommelbootje geopend zal worden, nu toont men dat deze attractie bijna klaar is voor installatie.

 

Elders in het park, vlakbij de achtbaan Drachen Höhle, opent het park een labyrint, onder de naam Meister Lings magischer Garten. In het midden van het doolhof wordt een pagode opgetrokken. Maar ook daar gaat men nog en stapje verder, men plaatste onlangs ook drie grote springkussens.

 

Ook werden de eerste bouwfoto’s van dat alles gedeeld op de Facebookpagina van het park.

 

Bron en foto’s: Freizeit-Land Geiselwind