Freizeit-Land Geiselwind maakt opnieuw twee nieuwe attracties bekend

Het Duitse pretpark Freizeit-Land Geiselwind blijft elk jaar investeren in heel wat nieuwigheden. Onlangs maakte men al bekend een nieuw schommelschip te openen en een nieuw themagebied met Tuki’s verrückte Farm. Deze zone zal tal van nieuwe attracties bevatten en een indoor speeltuin.

 

Met Tuki’s verrückte Farm opent het Duitse Freizeit-Land Geiselwind dit jaar een compleet nieuw themagebied gericht op de jonge bezoekers. In het gebied zullen meerdere nieuwe attracties te vinden zijn nl. een themarondrit, een indoor speelgebied en buitenspeeltuin.

De eerst nieuwe attracties voor het gebied werden alvast bekendgemaakt.  De eerste wordt Ponyhof, een rondritje op paardjes. De tweede wordt Häschen Hüpf, waarbij je plaatsneemt op de rug van een schattig konijntje dat in het rond huppelt. Deze laatste wordt gebouwd door SBF Visa en is van het type Frog Hopper.

 

Het lijkt er op dat het park in de komende weken nog heel wat andere nieuwigheden zal bekendmaken.

 

Bron en foto’s: Freizeit-Land Geiselwind