Alton Towers geeft voorproefje van nieuwe attractie Gangsta Granny: The Ride

Dit jaar zal het Engelse pretpark Alton Towers de nieuwe darkride Gangsta Granny: The Ride openen. ITV Central kreeg de kans om een kijkje te nemen op de bouwwerf van deze nieuwigheid, waar we de karretjes kunnen ontdekken die de bezoekers zullen vervoeren.

 

Dankzij ITV Central kunnen we al een beetje ontdekken hoe de nieuwe darkride Gangsta Granny: The Ride er komt uit te zien die dit jaar wordt geopend in Alton Towers. De attractie is vernoemd naar het gelijknamige verhaal van de Britse schrijver David Walliams, waarin Ben en zijn grootmoeder de hoofdrollen spelen. Op een dag ontdekt Ben dat zijn oma een internationale gangster en dief is en samen gaan ze op avontuur om de Crown Jewels te stelen.

 

 

In het begin van de attractie neem je plaats in een koninklijke koets om zogenaamd de Crown Jewels te gaan bekijken. Al snel kom je Ben en Granny tegen die je hulp nodig hebben om de grootste juwelenroof ooit tot een goed einde te brengen. Alton Towers beschrijft de rit als een spannend avontuur door de riolering om tot in de koninklijke kluis met de Crown Jewels te geraken, zonder opgepakt te worden door de politie. Ook komen ze oog in oog met The Queen te staan. Doorheen de verschillende scenes zou je verscheidene dingen kunnen zien, voelen, horen en ruiken. Ook gaat het park gebruik maken van moderne projectietechnieken en 360° special effects.

 

Bron: ITV Central