Bellewaerde pakt uit met nieuwe Stunt & Dive Show

Het Belgische pretpark Bellewaerde zal dit jaar uitpakken met een nieuwe Stunt & Dive Show die de bezoekers een mix zal geven tussen spannende stunts en een portie humor. Naast de nieuwe show opent natuurlijk ook het gloednieuwe waterpark.

 

Vorig week stroomde het nieuws over Bellewaerde binnen. Eerst was er het werfbezoek met de onthullingen van welke glijbanen er in het waterpark zullen komen en daarna waren er bouwplannen voor een nieuwe achtbaan die uitlekten. Naar aanleiding van dit nieuws namen we contact op met Bellewaerde om meer te weten te komen over de plannen. Helaas werd ondertussen de bouwvergunning opnieuw ingetrokken omdat er te veel onduidelijkheid was over de bomen die zouden sneuvelen voor het project. Het was de bedoeling dat de achtbaan in 2020 zou openen, hoeveel vertraging het project gaat oplopen is nog niet bekend.

 

Ondertussen focust het pretpark zich vooral op het aankomende seizoen, dat vanaf zaterdag 6 april 2019 van start gaat. Tijdens de paasvakantie is er een paaseierenzoektocht in het Palendorp voor kinderen tot en met 12 jaar. Daarnaast ontdekken bezoekers “Lumberjack Festival”, de vernieuwde Stunt & Dive Show met een mix van spannende stunts en een portie humor.

Vanaf 1 juli 2019 komen bezoekers tot rust in een natuurlijke oase van groen en glijden ze met het hele gezin van de ene waterattractie naar de andere in Bellewaerde Aquapark, het gloednieuwe indoorwaterpark. Blikvangers zijn de waterattracties Aquaventure en Splash Clash, die bezoekers niet alleen een comfortabele en veilige ervaring geven, maar ook zorgen voor een unieke beleving voor het ganse gezin. Voor de bouw werd een investeringsportefeuille van 17 miljoen euro voorzien.