Frontier City opent nieuw kindergebied met achtbaan

Het Amerikaanse park Frontier City, dat sinds dit jaar opnieuw opgenomen werd in de portefeuille van de Six Flags groep, opent volgend seizoen een nieuw kindergebied. In dit gebied zullen enkele nieuwe attracties komen te staan, inclusief een nieuwe achtbaan.

 

Frontier City zal met Timber Town zich volgend seizoen richten op haar jongere bezoekers. Dit kindergebied wordt de eerste investering van de Six Flags groep, die het park eerder dit jaar opnieuw in handen kreeg.

 

 

Het nieuwe kindergebied zal gedoopt worden tot Timber Town, hiervoor wordt een ouder kindergebied geüpdatet. Bestaande attracties als Patricia’s Tea Cup Twirl, Hootie’s Tree House, Bucky’s Whistlestop Depot en Bubba’s Honey Swings krijgen enkele nieuwe buren.

 

De nieuwe attracties

  • Frankie’s Mine Train: Dit wordt een nieuwe kinderachtbaan, gebouwd door Zamperla. De achtbaan wordt van het type Family Gravity Coaster en krijgt een lengte van 80 meter.
  • Billy’s Frog Hopper: Dit wordt een Frog Hopper attractie, eveneens van Zamperla. Deze kan je vergelijken met de Kikkertjes uit de Plopsa parken
  • Rocky’s Ranger Planes: Dit wordt een draaimolen met vliegtuigjes, die je zelf kan op en neer doen bewegen.
  • Sheldon’s Sea Adventure: Dit wordt een zogenaamde Rockin’ Tug attractie.

 

Bron en foto: Six Flags