Frontier City opent met Gully Washer enkele spectaculaire glijbanen

Het Amerikaanse themapark Frontier City opent dit jaar een gloednieuwe waterglijbaantoren. Het park gelegen in Oklahoma, Amerika, staat in het teken van het wilde Westen en ook de nieuwe attractie Gully Washer zal dit thema krijgen.

 

Gully Washer zal de nieuwe waterattractie worden van het themaparkpark Frontier City. Dit park investeerde vorig jaar al in een thrillride met Gunslinger en ook dit jaar wordt er geïnvesteerd.

De waterglijbaantoren Gully Washer zal bestaan uit meerdere glijbanen. De nieuwe glijbanen komen te liggen tegenover de in 2012 geopende waterspeelplaats Wild West Water Works. De nieuwkomer zal drie glijbanen bezitten, die de nodige thrill bieden.

Gully Washer zal drie body slides krijgen, die je aan hoge snelheid doorheen heel wat snelle bochten laten gaan. De toren krijgt een hoogte van 20 meter. De glijbanen zullen een gezamenlijke lengte van 380 meter hebben.

 

Bron en foto’s: Frontier City