Treintje onthult voor unieke Skywarp- attractie

Op de Amerikaanse IAAPA beurs onthulden meerdere bouwers hun nieuwigheden. Een van die bouwers is het jonge bedrijf Skyline Attractions. Dit bedrijf verkocht het allereerste exemplaar van de unieke Skywarp-attractie aan Six Flags Discovery Kingdom. In 2018 opent dit park namelijk de Harley Quinn Crazy Coaster.

 

Het bedrijf Skyline Attractions werd opgericht in 2014 en kon dit jaar een grote vis aan de haak slaan met de Six Flags-groep. Het bedrijf mag namelijk haar allereerste Skywarp-attractie bouwen in Six Flags Discovery Kingdom. De attractie zal in het park door het leven gaan als Harley Quinn Crazy Coaster.

 

 

Bij deze thrillride maak je meerdere inversies doorheen een pretzelloop. Door de vorm zal je elkaar meermaals rakelings passeren, alsof je een high five kan geven. Bij Harley Quinn ga je tijdens een rit tot twaalf maal overkop. De attractie zal een lengte van 110 meter hebben en een snelheid bereiken van 112 km/u.

 

Verder toonde het bedrijf schaalmodellen van enkele nieuwe varianten op de Skywarp-attractie. De eerste is de Skywarp Eclipse, waarbij je doorheen een looping en non inverted loop gaat en de Skywarp Horizon. Deze laatste is een liggende variant, die dus niet in de hoogte gaat. Bij deze variant heeft het bedrijf een Corkscrew-inversie verwerkt.

 

Bron: Skyline Attractions

Foto’s: CoasterForce