Nieuwe attracties voor Kentucky Kingdom in 2018

Het Amerikaanse park Kentucky Kingdom blijft timmeren aan de toekomst. Sinds de heropening van het park werden al heel wat nieuwe attracties geplaatst en kregen de oudere een grondige renovatie. De opmerkelijkste renovatie was die van de duellerende houten achtbaan Twisted Sisters die omgebouwd werd naar Storm Chaser door Rockt Mountain Construction.

 

Kentucky Kingdom maakte bekend ook in 2018 nieuwe attracties te openen. De eerste attractie wordt er eentje voor de thrillseekers. Scream Xtreme zal gebouwd worden door de Italiaanse fabrikant Zamperla. De Endeavour, zoals dit type genoemd wordt, is de moderne versie van Zamperla van de klassieke Enterprice. Bij de Endeavour zit je op individuele stoeltjes met je benen los.

 

 

De tweede nieuwe attractie wordt familievriendelijker. Rock ’n Roller wordt een soort rupsmolen.

 

Behalve deze twee attracties zullen ook twee nieuwe films gespeeld worden in de 5D-cinema van het park. Happy Family, The Ride wordt een film met monsters, waaronder Frankenstein. De tweede film wordt Journey 2: Mysterious Island, waarin Dwayne “The Rock” Johnson de hoofdrol speelt.

Verder zal de houten achtbaan Thunder Run een renovatie krijgen. Deze achtbaan opende in 1990 en werd gebouwd door Dinn Corporation. De werken aan deze baan moeten er voor zorgen dat ze weer soepel rijdt, maar ook sneller.

 

 

Bron en foto’s: Kentucky Kingdom