Nieuwe bouwupdate van Attractiepark Rotterdam

In de Nederlandse stad Rotterdam blijven bouwvakkers bezig met de bouw van het gloednieuwe pretpark Attractiepark Rotterdam. Attractiepark Rotterdam wordt een pretpark voor jong en oud dat in 2018 moet openen.

 

Eind maart ging Themeparkfreaks nog op bezoek bij Attractiepark Rotterdam. Bij ons bezoek aan het toekomstige opdracht namen we uitgebreid een kijkje naar de stand van zaken van het project. Ondertussen zijn we een dikke maand verder en hebben ook de werkmannen niet stil gezeten. In onderstaande video vind je een update van de huidige stand van zaken.

 

In Attractiepark Rotterdam komen verschillende attracties. Zo werd eerder al bekendgemaakt dat er twee 90 meter hoge Pumpkin Towers zullen komen. Ook een spectaculaire gelanceerde looping achtbaan van Schwarzkopf zal naar het park komen. Daarnaast werd ook de Thrill Ride Evolution aangekondigd en een 17 minuten durende poppenshow.

 

 

Het pretpark zal ook uitpakken met de langste rollerglijbaan ter wereld. Hierin zullen bezoekers in bakjes een heel parcours van maar liefst 40 meter hoog en 850 meter lang afleggen. Het volledige parcours is gemaakt van allemaal rolletjes aan elkaar op een helling naar beneden.

 

Ook een spookhuis zal opgebouwd worden in de kelders van het park. Momenteel wordt de decoratie van het spookhuis gemaakt in Eefde. Verschillende scenes voor een spookhuis en de decorstukken worden in elkaar gepuzzeld. Hiervoor wordt vaak oud materiaal gebruikt als basis om mee te starten. Een aantal van deze onderdelen komt uit Dubai. Deze worden uit elkaar gehaald, schoongemaakt en vervolgens gereviseerd zodat het mechanisch allemaal weer werkt. Daarna volgt de opbouw zodat er een invulling gemaakt kan worden voor zowel de poppen als de materialen. Er zullen verschillende scenes komen waaronder een laboratorium en een kerker.

 

 

Alles wat je moet weten over dit nieuwe pretpark kan je hier terugvinden.

 

 

Bron: Attractiepark Rotterdam