Poppenshow Land Van Ooit opent in Attractiepark Rotterdam

Een theatershow hoort bij een pretpark en daarom mogen wij aankondigen dat ons park een poppenshow krijgt. De naam is nog niet bekend.

De poppen stonden oorspronkelijk in het land van ooit. Daar konden bezoekers een mechanische animatronic-show bewonderen waar de “De Geschiedenis van de Graaf en Gravin van Ooit” werd vertoond, verteld door de Luie Lakei.

 

Vernieuwing

Er is een nieuw decor gekomen en de poppen zijn volledig opgeknapt met nieuwe kleding. Er is een nieuw zeventien minuten durend verhaal bedacht, dat gaat over een boerenzoon die wordt uitgehuwelijkt aan de dochter van de koning. Vervolgens moet de jongen een test doen om te bewijzen dat hij slim genoeg is met een komisch tintje eraan.

 

Video

Er is ook een video uitgebracht op ons youtube kanaal over deze poppenshow.