Erlebnispark Steinau bouwt nieuwe attractie

Het Duitse park Erlebnispark Steinau is volop bezig met de bouw van een nieuwe attractie. Het park bouwt een Kontiki van Zierer. Deze nieuwe toevoeging zal openen in 2017.

 

Erlebnispark Steinau is een bescheiden familiepark gelegen in Steinau an der Straße te Duitsland. Het park biedt al een mooie waaier aan familiale attracties aan. Dit aanbod zal volgend jaar uitgebreid worden met een Kontiki gebouwd door Zierer.

 

 

De Konitki rijdt over een rail heen en weer, een beetje als een schommelschip, maar draait ook om haar as. De attractie zal de naam Erlis Wackselstein dragen. Een ritje is al mogelijk vanaf de leeftijd van drie jaar. Dit is ook de reden dat het park deze attractie koos, het doelpubliek is dan ook kinderen tot twaalf jaar oud.

Bron en foto’s: Erlebnispark Steinau