Jul & Julia genomineerd voor Kids VakantieMascotte van het jaar

Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn genomineerd voor de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award. Kinderpretpark Julianatoren, die volop wordt genomineerd voor awards op dit moment, is buitengewoon trots. “Dit was één van onze doelen. Hier werkten wij met zijn allen, in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, naar toe. Deze nominatie is de bevestiging van hetgeen wij wilden bereiken in ons pretpark. Het winnen van deze award zou fantastisch zijn”, aldus de directie van het pretpark. Stemmen kan tot 5 januari 2017 via www.kidsvakantiegids.nl/kids-vakantiemascotte-van-het-jaar. Op woensdag 11 januari, de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, worden de prestigieuze awards uitgereikt door kidsidool Tim Douwsma.


Kids VakantieMascotte Awards

Maar liefst zestien deelnemers gaan de strijd aan om “Kids VakantieMascotte van het Jaar” te worden. Naast de vier ontzettend populaire mascottes van Kinderpretpark Julianatoren doen o.a. Bollo van Landal Greenparks, Koos Konijn van Roompot en Randy & Rosie van Attractiepark Slagharen ook mee.

 

Organisatie

Het is de tiende keer dat Kids Vakantiegids in samenwerking met de Vakantiebeurs deze awards uitreikt. Kids Vakantiegids is een familieplatform welke inspeelt op de behoefte van kinderen en hun (groot)ouders om een passend uitstapje of vakantie te zoeken. Van 11 tot en met 15 januari vindt de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers van deze beurs krijgen reistips. Nieuw dit jaar op de beurs is de Kids Route.

 

Stemmen kan tot 5 januari 2017 op www.kidsvakantiegids.nl/kids-vakantiemascotte-van-het-jaar.