Europa-Park zoekt studenten voor ‘European Summer Programme’

Europa-Park biedt studenten in 2017 de mogelijkheid om werkervaring op te doen in een van de top-attractieparken ter wereld. De directie wil met medewerkers uit verschillende landen het Europese karakter van het park verder uitdragen. Ook buiten werktijd zijn er verschillende activiteiten gepland voor een uitwisseling met collega’s uit andere Europese landen. Europa-Park nodigt studenten uit Nederland en België van harte uit om zich voor dit programma in te schrijven.

De naam verraadt het al….het thema van Europa-Park is Europa. Behalve de architectuur kan men in de 15 themagebieden ook terecht voor typische gerechten uit de verschillende Europese landen. In Spanje serveert men ’tapas’ en ‘paella’, in Ierland ‘stew’ en ‘pie’, ‘raclette’ in Zwitserland en sind kort is er ook een poffertjesrestaurant in het Hollandse themagebied. Om het Europese karakter van het park nog beter te benadrukken start Europa-Park met het ‘European Summer Programme’.  Hieraan kunnen studenten van 18 jaar en ouder uit heel Europa deelnemen. Men verbindt zich voor minimaal 3 maanden aan het programma waarin men maximaal 4 dagen per week in het park werkt. Een goede kennis van de Engelse en/of Duitse taal op niveau B1/B2 is noodzakelijk. Werkervaring kan opgedaan worden bij de afdelingen: operations, food&beverages en merchandising&sales.

Het programma loopt in de periode van 1 april tot en met 5 november 2017. Naast een salaris, gratis onderkomen met andere deelnemers en gratis lunches, organiseert Europa-Park ook uitstapjes en evenementen om de collega’s uit andere landen beter te leren kennen. Als medewerker krijg je eveneens korting voor bepaalde evenementen en kun je deelnemen aan taalcursussen.

 

Meer informatie over het ‘European Summer Programme’ is te vinden op:  http://corporate.europapark.com/en/career/european-summer-program/