Erlebnispark Steinau opent vijf nieuwe attracties in 2021

Komend seizoen opent Erlebnispark Steinau vijf nieuwe familie-attracties. Met deze innovaties wil het attractiepark vooral gezinnen met kleine kinderen aanspreken en naar het park lokken. Hiervoor ging het park een samenwerking aan met de Duitse fabrikant PEH Karussellbau John Heinz.

 

Erlebnispark Steinau ging een speciale samenwerking aan met de attractiebouwer PEH Karussellbau John Heinz. Het park zal vijf nieuwigheden openen van deze fabrikant, welke meteen als testmodellen zullen gebruikt worden.

Als de betreffende ontwikkeling positief wordt ontvangen door de parkbezoekers, mag het park deze behouden, zo niet keren ze terug naar de fabrikant. Een echte win-winsituatie dus voor beide partijen. De fabrikant heeft een partner om nieuwe attracties te testen en het attractiepark heeft constant nieuwe attracties voor haar bezoekers.

Een van de attracties wordt een prototype van deze fabrikant, meer informatie hierover zal pas later meegegeven worden. De andere nieuwigheden zijn al wel bekend.

  • ERLIsFutterFass – kindercarrousel
  • Himmelsstürmer – Ballonmolen
  • Turbo-Puschel – rondritje
  • Storchenflug – zweefmolen

 

Bron en foto’s:  PEH Karussellbau John Heinz