Erlebnispark Steinau opent bijzondere schommelbootattractie in 2022

Het Duitse pretpark Erlebnispark Steinau zal ook in 2022 een nieuwe attractie openen. De nieuwe attractie wordt gebouwd door het Duitse bedrijf PEH Karussellbau, waarmee het park een speciale samenwerking aanging.

 

Erlebnispark Steinau en PEH Karussellbau gingen in 2021 een langdurige samenwerking aan waardoor vorig seizoen al vier nieuwe attracties geopend werden in het park. Het is de bedoeling dat alle nieuwe attractieconcepten die het bedrijf ontwikkeld in het park gebouwd worden en daar zullen dienen als testmodellen van de fabrikant.

In 2022 komt daar een nieuw ontwerp bij, de concept-attractie Suspended Swing 1. Deze attractie lijkt op een schommelschip, maar dan met maar vier zitjes die naar binnen gericht zijn. De bezoekers nemen plaats in een gondel die tot negen meter hoog zwaait en om haar eigen as draait.

De attractie krijgt een piratenthema dat ook doorgetrokken zal worden in dat gedeelte van het park. Voorlopig zal de attractie een standaard programma krijgen, maar later is het de bedoeling dat men kan kiezen tussen drie verschillende soorten ritten, die intenser of familialer kunnen zijn.

 

Bron en foto: Erlebnispark Steinau