Luigi’s Rollickin’ Roadsters wordt geopend in Disney California Adventure Park

In het Disney California Adventure Park werd vorig jaar de attractie Luigi’s Flying Tires gesloten voor een grondige renovatie. Dit jaar, op 7 maart opent de vernieuwde attractie onder de naam Luigi’s Rollickin’ Roadsters.

 

Sinds Cars Land opende in Disney California Adventure Park in 2012, was het een groot succes. Dit themagebied dompelt de bezoekers onder in de wereld van Cars. Bezoekers krijgen het gevoel zelf in Radiator Springs te staan.

In de vernieuwde attractie zal Luigi terugkeren naar de bandenhandel achter zijn garage Casa Della Tires. Het pleintje werd omgetoverd tot een dansvloer waar de gasten een ritje kunnen maken in een auto, welke Luigi’s neven zijn. De wagentjes zullen ronddansen op Italiaanse muziek en traditionele dansen opvoeren uit hun thuisdorp.

Elk wagentje zal zijn eigen persoonlijkheid en danspasjes hebben, waardoor elk ritje anders is. In een filmpje kan je zien hoe het ritverloop zal zijn.

 

 

Bron en foto’s: Disney