Parc Asterix vervangt SOS Numérobis

In het Franse park, Parc Asterix wordt de achtbaan SOS Numérobis vervangen door een nieuwe achtbaan. Deze achtbaan opende in 1990 en gebouwd door Zierer.

 

SOS Numérobis werd geopend in 1990, maar krijgt nu een volledig nieuwe track en ook de lay-out wordt aangepast, dat meld het Franse park op de facebookpagina. Ook zullen de treintjes vervangen worden. Heel veel informatie gaf het park nog niet vrij, wordt het hetzelfde type achtbaan of niet, blijft de naam en thema behouden? Dat zijn dingen die zullen moeten blijken wanneer het park weer opent.

SOS Numérobis is gelegen naast de imposante OzIris, een Inverted coaster van B&M die opende in 2012. Maar ook voor 2017 staat er een nieuwe achtbaan op de planning, het zou dan gaan om een familie achtbaan, mogelijk gebouwd door Gerstlauer, al moet dat nog bevestigd worden.

 

Bron en foto: Parc Asterix