Great Yarmouth Pleasure Beach krijgt een reuzenrad in 2016

Het Engelse pretpark Great Yarmouth Pleasure Beach heeft aangekondigd een reuzenrad te openen in het komende seizoen. Dit nieuws raakte zopas bekend.

 

De bouw van het reuzenrad is volop bezig, waardoor het tijdig af zal raken voor het nieuwe seizoen, dat start tijdens de paasvakantie. Meer details heeft het park nog niet vrijgegeven, maar die zouden later volgen. Ondertussen heeft Great Yarmouth Pleasure Beach wel al verschillende foto’s van het reuzenrad op hun Facebook pagina geplaats.

 

Great Yarmouth Pleasure Beach gelegen te Norfolk, op het meest rechtse punt van het Britse eiland, opende vorig jaar ook al een nieuwe achtbaan. De nieuwe achtbaan iss een Spinning Coaster van de SBF Visa Group. De achtbaan die de naam Whirlwind meekreeg is er eentje voor de kleinste onder ons. Whirlwind legt enkel een 8-figuur af, de mini achtbaan zou in 2013 nog tentoongesteld zijn geweest tijdens een expo van de IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions).

 

Bron en Foto’s: Great Yarmouth Pleasure Beach