Eerste concept-arts voor nieuw Chinees Six Flags park

Six Flags heeft de eerste concept-arts voor het Chinese Six Flags park in Zhejiang (China) onthuld. Het Six Flags park in Zhejiang moet het eerste worden van meerdere Six Flags parken in de komend decennia.

In 2014 werd de strategische samenwerking tussen Six Flags Entertainment Corporation en de Riverside Investment Group, om pretparken te bouwen in China, al aangekondigd.

“Onze internationale uitbreidingsstrategie is gefocust op het vinden van de juiste partners en merken. De Riverside Investment Group zal voor ons de perfecte strategische partner zijn om themaparken te bouwen in China.” Zei Jim Reid-Anderson, Voorzitter, President en CEO van Six Flags Entertainment. “We zijn vereerd om te kunnen samenwerken met dit internationaal bedrijf en ons merk (Six Flags) te kunnen uitbreiden tot buiten Noord Amerika.”

“Wij zijn vereerd deze strategische samenwerking met Six Flags te kunnen aangaan en zo onze invloed op de vrijetijdsmarkt in China te kunnen uitbreiden.” Zei Chairman Lo van Riverside Investment Group. “Wij zijn er zeker van dat dit internationaal bedrijf miljoenen gasten in de parken zal kunnen entertainen.”

Het is de bedoeling dat er meerdere Six Flags parken zullen openen in China in de komende 10 jaar. Voor de bouw van het Six Flags park in Zhejiang  onthulde de groep de eerste concept-arts die de eerste sfeerbeelden moeten scheppen.

 

 

Bron: sixflags

Foto’s: lvcgroup