Sally Corporation ontwikkelt Garfield darkride voor Six Flags China

In de Chinese gemeente Zhejiang zal in 2020 een Six Flags park geopend worden. Het Six Flags park in Zhejiang moet het eerste worden van meerdere Six Flags parken in China, want er zijn ook plannen voor een park in Haiyan. Over het attractieaanbod werd nog niet veel officieel verteld, maar er komt alvast een Garfield darkride.

 

In 2020 zal in China, meer bepaald in Zhejiang een Six Flags park geopend worden. Tijdens de IAAPA beurs werd een van de attracties onthuld. Het park zal een Darkride krijgen in Garfield thema, gebouwd door de Sally Corporation. Dit bedrijf stond eerder al in voor onze eigen Challenge of Tutankhamon in Walibi Belgium.

 

In Garfield’s Underwater Adventure zullen de bezoekers een reis maken onder water op zoek naar een vermiste picknickmand. Onderweg zullen ze alle inhoud van deze mand moeten verzamelen.

Voor de rest is er voorlopig weinig informatie over de attracties, maar op de concept tekeningen lijken we een Mack Power Splash te herkennen, een mega coaster, een houten achtbaan en een family suspended coaster.