Nieuw waterpark voor Ocean Park Hong Kong

Ocean Park, gelegen te Hong Kong, is onder de echte Themeparkfreaks vooral gekend omwille van de B&M achtbaan in circusthema. Dit park bezat ooit een waterpark dat gesloten werd, nu zal er in 2018 een nieuw waterpark openen en dat zal volgens de CEO van het park groter en beter zijn dan ooit.

De eerste spade ging ondertussen al in de grond voor het langverwachte nieuwe waterparkproject. Er zal een waterpark gebouwd worden dat het hele jaar rond zal geopend blijven. Dit waterpark zal prachtig geïntegreerd worden in de rotswand van het park door middel van platformen die uitkijken op de Zuid-Chinese oceaan. Water World zal niet enkel een waterpark aanbieden maar ook heel wat winkels en restaurants. Men zal ook kunnen overnachten in één van de hotels.

Tijdens de ceremonie die gepaard ging met de eerste schopspade vertelde Leo Kung, CEO van het park het volgende: “Vandaag beginnen we aan een wonderlijke reis die zal resulteren in het terugkeren van de favoriete vrijetijdsbesteding van de inwoners van Hong Kong. Ouders die goede herinneringen koesteren aan het waterpark zullen binnenkort hun kinderen kunnen meenemen naar dit nieuwe waterpark en daar nieuwe herinneringen creëren. Water World zal een bijdrage leveren aan het toerisme, de mensen zullen nog meer tijd kunnen doorbrengen in ons park, maar ook in Hong Kong.”

De attracties en andere faciliteiten van Water World zullen verdeeld zijn over drie niveaus, zowel indoor als outdoor. 18 attracties zullen bezoekers van alle leeftijden verblijden, gaande van free fall glijbanen tot een rustige Lazy River. Er komt ook een surf simulator, racer glijbaan, waarop 8 mensen tegen elkaar kunnen racen.

 

Bron en foto’s: Ocean Park