Nieuw in Knott’s Berry Farm

Knott’s Berry Farm heeft bekend gemaakt welke nieuwigheden we kunnen verwachten in 2016. Het park gelegen in Buena Park, California noemt zich het 1ste themapark van Amerika. Het heeft een mooi aanbod aan attracties en achtbanen. Volgend jaar viert het park de 75ste verjaardag van Ghost Town.

Het eerste wat vernieuwd zal worden is Mrs. Knott’s Chicken Dinner Restaurant. De heropening is voorzien voor de lente van 2016. Alle kamers in het restaurant worden vernieuwd. Ook zal er een buitenterras gebouwd worden. Zo kunnen gasten genieten van de sfeer van het restaurant en van het nabij liggende Ghost Town en de houten achtbaan Ghostrider.

 

Ook Ghost Town zelf zal enkele aanpassingen krijgen, hier trekt men voornamelijk de kaart van entertainment. Zo zal er in de zomer Ghost Town Alive georganiseerd worden. Het Wilde Westen zal tot leven komen in Ghost Town en zal jong en oud verbazen. Elke dag zullen er nieuwe verhalen verteld worden en de gasten zullen kunnen meedoen met de personages. Van louche deals met bandieten tot het redden van de dag met de cowboys.

Enkele delen zullen vernieuwd worden naar werkplaatsen. Zo zal je een kapper aan het werk zien in het kapsalon en in het kantoor van de sheriff kan je een kaartspel spelen met de sheriff en andere dorpsgenoten. The Barn zal plaats maken voor een werkende paardenstal.

Ook Calico Stage zal van locatie veranderen en helemaal opgeknapt worden. Op de plaats waar Screamin’ Swing stond zal een volledig nieuw podium gebouwd worden. Het nieuwe podium zal eruit zien als een verlaten mijn. Door de herlocatie wordt de tribune groter en kunnen er meer bezoekers de show bewonderen.

Op de oude plaats zal dan Calico Park ontstaan. Hier kan je even ontsnappen aan de drukte van het stadje met wat live optredens. De 2 andere showpodiums, Calico Saloon en Calico Wagon, zullen een nieuwe show krijgen.

En het belangrijkste is de vernieuwing van GhostRider. De houten achtbaan, gebouwd door CCI en geopend in 1998, ondergaat een opknapbeurt. En dat mag wel voor de langste houten achtbaan aan de Westkust van Amerika.

De wachtrij zal terug langs de goudzoekersattractie gaan. Deze attractie zal dus terugkeren naar Ghost Town. Voor deze baan wordt gebruik gemaakt van de nieuwe Millennium Flyer treintjes. Het treintje van de achtbaan zal eruitzien als een mijnkarretje. Elk karretje zal goud, zilver of bronzen accenten krijgen. Ook de mid-course brake run zal verwijderd worden. De treintjes zullen hun rit van begin tot einde kunnen doen zonder tussenstop. Het lijkt er ook op dat sommige delen van de track zullen aangepast worden, diepere drops en betere gebankte bochten. Dit deel is nog niet bevestigd door het park.

Bron: californiacoasterkings.com

Foto: Knotts Berry Farm