Six Flags gaat volop investeren in China

De Six Flags groep ondertekende een overeenkomst om in China een tweede park te openen. Een eerste park zal gebouwd worden in Tianjin, het tweede park zal in Haiyan gebouwd worden, dat op een kort treinritje verwijderd ligt van Shanghai.

De CEO van de Six Flags groep, John Odum, trok naar China om de overeenkomst officieel te ondertekenen. Voor de bouw en financiering van het park zal samengewerkt worden met de Wenyuan Investment Group.

CEO John Odum is er van overtuigd dat de twee parken het goed zullen doen in China. “Wij van Six Flags hebben al meer dan een halve eeuw ervaring, en mogen stellen dat we zeer succesvol zijn. Een nieuw park openen in China is een nieuwe uitdaging, maar we zijn er van overtuigd dat dit een vlaggenschip zal worden voor de regio.”

Six Flags zal in die regio moeten concurreren met de Happy Valley groep, maar ook met Disney, dat een park zal openen in Shanghai. Ook de Fantawild group is volop aan het investeren in China met enkele zeer indrukwekende parken en Universal zal in 2019 een park openen in Peking.