Nightfly: een gloednieuwe thrillride voor Oostenrijkse kermissen

Oostenrijkse kermisfans kunnen zich verheugen op een nieuwe attractie. De bekende exploitant André Kammerhofer heeft een nieuwe attractie gekocht van Technical Park. Deze zal de naam Nightfly dragen en binnenkort op tournee gaan.

 

De Oostenrijkse exploitant André Kammerhofer heeft een gloednieuwe attractie aangekocht bij de Italiaanse fabrikant Technical Park. Het gaat om een Pegasus 16 die de naam Nightfly zal dragen. De attractie heeft een hoogte van 17 meter en kan 4 passagiers per gondel dragen. Er zijn 4 gondels, wat een capaciteit van 16 personen per rit oplevert.

De gondels worden opgetild tot een maximale hoogte van 17 meter door middel van een hydraulische cilinder en draaien vrij rond, waardoor de passagiers hun benen kunnen laten bungelen en het gevoel krijgen dat ze in de lucht hangen. Doordat de ruggen van de passagiers naar het midden van de gondel zijn gekeerd, kijken de inzittenden naar het kijkende publiek. De gondels draaien om hun as met een snelheid van 12 omwentelingen per minuut. De attractie kan vervoerd worden met slechts 2 opleggers.

 

 

Bron: André Kammerhofer & Technical Park