Zamperla stelt familieattractie Red Tailz voor

Onlangs heeft Zamperla haar nieuwe family thrill attractie Zarantula voorgesteld, en nu breidt het bedrijf ook haar rustigere familieaanbod uit. Op YouTube deelt het bedrijf de nieuwe attractie Red Trailz.

 

Met Red Trailz wil het Italiaanse bedrijf Zamperla haar familievriendelijke aanbod verder uitbreiden. Deze attractie is een doorontwikkeling van de klassieke vliegtuigmolens. De attractie zet in op interactiviteit, omdat de inzittenden een hendel hebben waarmee ze zelf kunnen bepalen hoe ver het vliegtuigje uitzwaait.

De attractie is beschikbaar in vele verschillende thema’s en ontwerpen. In het filmpje wordt gekozen voor een gotisch thema. De attractie neemt niet veel ruimte in beslag, namelijk 12,6 meter. De vliegtuigjes bereiken een hoogte van 4,4 meter. Indien gewenst kan er worden gekozen voor een speciaal voor de attractie ontworpen lichtpakket.

De attractie is geschikt voor personen vanaf een minimumlengte van 90 cm onder begeleiding, zonder begeleiding is dat vanaf 105 cm. In de molen is er ruimte voor 24 personen, wat een theoretische capaciteit oplevert van 480 personen per uur.

 

 

Bron en foto: Zamperla