Playland Fresno kan dan toch langer open blijven

Playland Fresno, gelegen in Fresno, Californië, kondigde onlangs aan voorgoed de deuren te sluiten aan het einde van januari 2024. Nu lijkt er toch nog een oplossing in de maak te zijn, waardoor het park alvast voorlopig geopend kan blijven.

 

Playland Fresno werd voor het eerst geopend in 1955 maar had de afgelopen jaren al te kampen met moeilijkheden. Begin dit jaar kondigde het park zelfs een sluiting aan. Toch heeft men een tijdelijke oplossing gevonden waardoor het park alvast tot het einde van juni kan geopend blijven.

De manager van Playland zat samen met de Raad van bestuur van het nabijgelegen Storyland. Er werd een plan uitgedokterd dat het park in de toekomst zou moeten redden. In het plan wordt gesproken van een lagere toegangsprijs en langere openingsuren. Op die manier wil men meer bezoekers naar het park lokken. Ook zal Storyland helpen bij het betalen van de operationele kosten. De huidige deal loopt nu tot het einde van juni 2024, wat er daarna gebeurt zal de toekomst moeten uitwijzen.

 

Bron en foto: Storyland, ABC action News