Traumland auf der Bärenhöhle onthult treintje nieuwe achtbaan Wichtelexpress

Het Duitse pretpark Traumland auf der Bärenhöhle zal dit jaar een nieuwe achtbaan openen. Deze achtbaan zal gebouwd worden door ART Engineering. Onlangs toonde het park de eerste beelden van het treintje.

 

Traumland auf der Bärenhöhle sloot aan het einde van vorig seizoen haar achtbaan Marienkäferbahn. Deze klassieke Zierer Tivoli-achtbaan wordt vervangen door Wichtelexpress.

 

De nieuwe achtbaan wordt gebouwd door ART Engineering en wordt 210 meter lang. Het jonge publiek van het park zal al vanaf een leeftijd van drie jaar een ritje kunnen maken. De nieuwe baan zal een zeer kleurrijk treintje krijgen. Het park deelde onlangs de eerste foto’s hiervan.

Bij deze achtbaan zal alles draaien om twee Elfen: Hanni Banni en Sini Bini. Met de kabouterexpress reizen de twee door dromenland op hun verschillende avonturen. Sini Bini heeft magische kabouterglitter, waarmee de trein zelfs kan vliegen. Maar soms verspreidt hij iets te veel glitter en wordt de rit wilder dan verwacht.

 

 

Bron en foto: Traumland auf der Bärenhöhle