ZOO Planckendael organiseert lichtfestival Dragons & Unicorns

Draken en eenhoorns in een dierentuin? Tijdens de wintermaanden is dat niet zomaar een droom! ZOO Planckendael pakt immers uit met een gloednieuw lichtfestival in een magische sfeer van 27 oktober 2023 tot en met 7 januari 2024..

 

 

Na het grote succes van ‘Giant bugs and those that eat them’, pakt ZOO Planckendael tijdens de wintermaanden uit met een gloednieuw lichtfestival. Deze keer vliegen de draken je rond de oren en zorgen mystieke eenhoorns voor een magische sfeer bij ‘Dragons & Unicorns’. Een lichtavontuur voor groot en klein van de makers van China Light ZOO.

 

Praktisch

Wens je het lichtfestival te combineren met een bezoek aan het park? Tussen 16u en 18u zal restaurant Toepaja uitzonderlijk geopend zijn en kan je indien gewenst nog iets eten alvorens je bezoek aan DRAGONS & UNICORNS te starten. Ga nadien op het door jou gekozen tijdslot met je toegangsticket naar de ingang van het park/lichtfestival.