Land & Leute Erlebnishof Dithmarschen opent nieuwe Butterfly attractie

Het kleinschalig Duits familiepretpark Land & Leute Erlebnishof Dithmarschen heeft een nieuwe attractie geopend. Het gaat om een attractie van het Type Butterfly. Goed nieuws voor de jonge bezoekers en de credithunters dus.

 

Land & Leute Erlebnishof Dithmarschen is een belevenisboerderij gelegen in Wehren in het noorden van Duitsland. Dit park ontstond al in 1989 en kreeg in 2000 de naam Land und Leute Erlebnispark.  In 2013 sloot het park echter de deuren voor lange periode. In 2018 dacht een groep investeerders het park te heropen onder de naam Watten-Park, aangezien het bij de Waddenzee gelegen is. Deze plannen zijn echter nooit uitgevoerd. In 2020 heropende het park dan uiteindelijk wel en wordt het uitgebaat door de kermisfamilie Rasch.

Stilletjes aan blijft dit park uitbreiden, dit jaar met een attractie van het type Butterfly. Deze nieuwe attractie werd gebouwd door Sunkid.

 

Bron en foto: Land & Leute Erlebnishof Dithmarschen