Vernieuwingen blijven doorgaan in Deens bloemenpark Jesperhus Blomsterpark

Jesperhus Blomsterpark is een resort in het noorden van Denemarken. Het park kent zijn ontstaan in 1966. De eigenaars van de oorspronkelijke boerderij hadden zo’n mooie tuin aangelegd dat mensen er gewoon naar kwamen kijken. Dat bracht de eigenaars op het idee om een bloemenpark te starten. En dat was een schot in de roos met zo een 44.000 bezoekers in het eerste jaar.

 

In de jaren die volgen breidt het park meer en meer uit, zo komen er dieren bij, komen er enkele attracties bij alsook verblijfaccommodaties met alle voorzieningen zoals bowling, zwembad en minigolf.De laatste jaren zijn heel veel elementen vernieuwd in het park. Het zwembad werd vernieuwd. De indoorspeeltuin, het buitenzwembad, de minigolf, diverse cottages kregen een ander thema.

 

 

Ook dit jaar gingen de vernieuwingen door, zo werd het attractieparkje beter aankleed zodat alles beter aansluit bij de rest van het park. Hoewel in het park geen achtbaan staat is het toch zeker een leuke bestemming voor een leuke gezinsvakantie.

Hieronder ziet u een hele reeks voor en na foto’s. Zeer leuk om eens te bekijken en te zien wat het parkje allemaal verwezenlijkt heeft de laatste 5 jaar.

 

 Bron  & foto’s : Jesperhus Facebook