Jesperhus Feriepark geeft zwembad make over

Jesperhus Feriepark is een vakantiepark, attractiepark, dierentuin en bloemenpark. Het is één van de grootste vakantieparken van Denemarken. Het park is gelegen in Mors, het grootste eiland in de Limfjord. Dit jaar werd er fors geinvesteerd in vernieuwingen, zo werd het zwembad flink opgeknapt.

 

In het park is er veel te beleven, zo kun je er overnachten in verschillende huisjes en kan je er kamperen. Op het domein bevindt zich een binnen en buiten waterpark en zijn er tal van andere activiteiten te vinden zoals: minigolf, tennis, bowlen, springkussen, speeltuinen, lasergame en een visvijver. Er is ook een indoor speeltuin voor de kinderen.

Er is ook een overdekte jungle-dierentuin van 3000m² waar de dieren vrij rondlopen tussen de bezoekers. Daarnaast zijn er diverse speeltuinen, een 4D-bioscoop, een koggemolen, een jetski attractie, een verkeerspark en een darkride/boottochtje. Alles bevindt zich in een prachtig aangeklede botanische tuin.

Nieuw dit jaar is het binnenzwembad, dat prachtig werd aangekleed. Het zwembad telt 3 glijbanen die vooral gericht zijn op kinderen. Daarnaast is er ook een bar aanwezig met een zandbak en een mooi terras waar ouders kunnen genieten van een lekker drankje.

 

Bron: Jesperhus

Foto: Jesperhus