Jesperhus Feriepark breidt fors uit in 2020

Het Deense Jesperhus Feriepark zal in 2020 fors inzetten op hun faciliteiten. Het Deense vakantiepark is een ideale locatie voor een vakantie met het hele gezin. Naast een mooi bloemenpark, dierentuin en enkele kleine attracties kun je er ook zwemmen in hun vernieuwde zwembad.

 

Het buitenzwembad zal een overkapping krijgen, de glijbaantoren krijgt een nieuwe octopushoofd en er komen extra waterattracties bij waaronder een waterspeeltuin. Ook de omkleedruimte wordt vernieuwd en alles krijgt een jungle thema. Dat thema draait trouwens rond hun mascotte Hugo.

Het restaurant zal vernieuwd worden, dit zal een piraten thema krijgen. Ook een meet-and-greet met mascottes zal worden toegevoegd. Er zal ook een skate park gebouwd worden met een graffiti thema.

De al bestaande Hugo Jungle dierentuin/binnenspeeltuin wordt in een nieuw jasje gestopt. Deze zal een thema krijgen rond de Hugo films, ook zullen er meer activiteiten te doen zijn en zal er een nieuwe film komen in de 4D bioscoop rond Hugo natuurlijk. Ook de ingang wordt vernieuwd.

Het piratenland in het park, waar je een bootvaart, koggemolen en jetski attractie vindt, zal voorzien worden van een ander thema. Er zal een nieuw piraten verhaal gebruik worden voor de vernieuwde thematisatie.

En daar blijft het niet bij, er komt ook nog een bowling en een minigolf baan bij.

Het park is voorlopig gesloten tot 1 mei 2020 wegens COVID-19.

 

 

Bron & bron: Jesperhus